Ce trebuie sa stiti cand folositi un serviciu de masini de inchiriat Timisoara

Aveti nevoie de o masina pentru urmatoarea calatorie? Inchirierea unei masini poate da libertate si flexibilitate atunci cand calatoriti, iar in unele parti ale lumii este singura modalitate fezabila de a calatori. Dar un serviciu de masini de inchiriat Timisoara poate adauga uneori complicatii la calatoria dumneavoastra – cum ar fi incercarea de a gasi cea mai buna afacere sau de alegere exacta a optiunilor de asigurare de care aveti nevoie. Cititi mai departe pentru sfaturi practice cu privire la economisirea de bani, intelegerea acordului de inchiriere si de a evita problemele dumneavoastra legate de inchirierea auto.

Alegerea unui vehicul

Ganditi-va cu atentie la ce fel de vehicul veti avea nevoie. Daca sunteti intr-o calatorie cu copii sau cu o multime de unelte, poate doriti un sedan mare sau un SUV. Daca sunteti in cautarea unei masini de inchiriat Timisoara doar pentru a economisi bani cu privire la ratele de inchiriere si de carburant, veti dori sa rezervati cel mai mic model disponibil.

masini de inchiriat timisoara
Dar dimensiunea nu este singurul factor. Nu puteti conduce o masina cu schimbator de viteze? Asigurati-va ca veti rezerva o masina cu transmisie automata. In multe tari, o transmisie manuala este norma – asa ca cititi toate randurile scrise marunt inainte de rezervare. De asemenea, asigurati-va ca societatea de la care va inchiriati masina are si extra-oferte pentru orice s-ar putea sa fie nevoie sau ce doriti, cum ar fi un portbagaj cu suport de schi, scaun de copii pentru masina sau un sistem GPS.

Rezervarea masinii dumneavoastra

Cat timp va dura inchirierea? Daca este pentru mai putin de o saptamana, veti dori probabil cel mai bine sa aveti de-a face cu o mare companie de inchiriere. Pentru inchirieri de o saptamana sau mai mult, puteti obtine rate mai bune de la companiile locale, in special dealeri auto. Amintiti-va, totusi, sa va abtineti de la a colabora cu companiile locale, in cazul in care aveti de gand sa conduceti mult timp; daca aveti o defectiune ori sunteti implicat intr-un accident, de obicei lipsesc serviciile de suport ale problemelor majore.

Intotdeauna inchiriati din imprejurimi. Verificati motoarele de rezervare principale si site-urile agregatoare importante pentru a obtine o idee despre care sunt tarifele disponibile, dar ar trebui sa vizitati, de asemenea, si site-uri web ale companiilor de inchiriere auto, la fel de bine – ei vor oferi de multe ori reduceri exclusive si veti evita taxele de rezervare.

Inainte de a face rezervarea online, faceti o cautare pe Internet pentru coduri promotionale sau de promovare pentru le a pune in motorul de rezervare a site-ului dvs. de companii specializate in masini de inchiriat Timisoara. Trebuie doar sa tastati numele companiei, urmat de „cod promotional” in campul de cautare si veti gasi de multe ori coduri speciale de promovare care v-ar ajuta sa va economisiti undeva intre 5-20 la suta din costul de inchiriere.

Daca nu aveti deja, luati in considerare aderarea la programul de loialitate al companiei de masini de inchiriat Timisoara atunci cand va faceti rezervarea. Acestea variaza in functie de companie, dar cele mai multe dintre ele sunt gratuite si va dau dreptul la anumite privilegii la ridicarea autovehiculului; informatiile dumneavoastra vor fi la dosar din vreme, permitandu-va sa sariti pur si simplu in masina si sa plecati, mult mai convenabil decat sa stati in picioare o gramada de timp, la o coada lunga, pentru completarea de documente. Ati putea fi, de asemenea, eligibil pentru reduceri speciale sau upgrade-uri gratuite.

Intelegerea inchirierii

Daca optati pentru rezervarea online, cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a confirma rezervarea! Daca alegeti rezervarea la telefon, intrebati agentul despre restrictii. Asigurati-va ca ati inteles conditiile de rezervare. Exista o sanctiune pentru neprezentare? Cat timp va mai putea fi tinuta masina daca sunteti blocat in trafic, in drum spre statia de preluare? Exista o taxa pentru soferi suplimentari si trebuie sa fie numele lor specificate in contract? Este, la 20 de ani, fiica dumneavoastra suficient de mare pentru a conduce masina inchiriata?

Daca sunt pertinente, intrebati despre orice restrictii privind calatoriile catre alte tari. Pentru propria protectie in caz de avarie, asigurati-va ca respectiva companie are birouri in toate tarile de pe traseu.

Pentru inchirieri de masini pentru un singur drum, doar dus, intrebati despre taxele aferente acestui lucru. Ele pot fi exorbitante.

Intotdeauna cereti un numar de confirmare. Pentru inchirierile de la aeroport, asigurati-va ca ati dat reprezentantului Serviciului Clienti numarul zborului si ora de sosire prevazuta. Acest lucru va proteja, de obicei, o rezervare pentru masini de inchiriat Timisoara, in cazul in care zborul este intarziat.